Aktualizace ‚The Division 2‘: Ubisoft vydává opravu Title Update 9

Hraní
ubisoft-releases-the-the-division-2-latest-patch-title-update-9

Ubisoft oznámil vydání svého poslední aktualizace na Divize 2 pojmenovaný jednoduše jako Title Update 9, který bude spuštěn současně s plánovanou údržbou hry v úterý (21. dubna).

Podle oficiálního tweetu hry projdou herní servery během údržby dočasným vypnutím a očekává se, že bude trvat tři hodiny, počínaje 00:30 PT / 3:30 ET / 8:30 BST. Aktualizace se týká jak PC, tak konzole.

Vylepšení kvality hry

Pro ještě značně rozsáhlou aktualizaci obsahuje Title Update 9 také další vylepšení hry, jako je přepracování Talentů, úprava Named Items, vylepšení loot systému, spousta oprav chyb a pozoruhodné změny ve hře. misí.

Vzhledem ke všem změnám, ke kterým dochází s aktualizací titulu 9, hraji Divize 2 subjektivně mi to připadá jako jiná hra.

Chcete-li získat úplný seznam věcí, které Ubisoft do hry přidal nebo vylepšil, podívejte se na jejich příspěvek na fóru kde je aktualizace odhalena.

Obrázek byl použit s laskavým svolením Instacodez /Flickr