Další „Cyberpunk 2077“ Night City Wire se bude vysílat příští týden

Hraní
další

Další Cyberpunk 2077 Night City Wire přijde brzy. CD Projekt Red potvrdil ukázkovou událost epizody 3 a přijde příští pátek, 18. září.

Cyberpunk 2077 Night City Wire je způsob, jak CDPR předvést svět CP2077 . Nyní je to ve své třetí iteraci a tentokrát událost předvede samotné Night City. Prezentace se uskuteční v 18:00 SELČ, což v překladu znamená 12:00 EST a 9:00 PT.

Příští Night City Wire předvede Night City

Podle Cyberpunk 2077 Twitter účet , přímý přenos ukáže Night City. Zaměří se také na gangy, které působí v tomto gothamském městě. Fanoušci mohou dokonce získat pamlsek s originální partiturou.

The druhý Night City Wire loni v srpnu ukázal různé možnosti hraní rolí pro hráče. Patří mezi ně různé životní cesty a také dostupné zbraně.

Hráči mohou začít jako nomád, dítě ulice nebo dokonce korporát. Každá životní cesta má svůj vlastní soubor výzev a možností hraní rolí. Ani potom nejsou tyto volby přísné, takže na rozhodnutích hráče bude záležet CP2077 .

Volby v CP2077 jsou rozsáhlé, s celým světem k prozkoumání a do podnikových hierarchií, do kterých lze proniknout. Hráči mohou závodit po Mohavské poušti a také vidět, jak drásavý charakter společnosti.

Nadcházející Cyberpunk 2077 Night City Wire je digitální událost, kterou musíte vidět. Aby mohli hráči sledovat událost, stačí si ji naladit oficiální CP2077 kanály . Mezi ně budou patřit Youtube a Twitch.

Obrázky s laskavým svolením Cyberpunk 2077 Snímek obrazovky /Youtube